Skip to content

Reconditioneren

matrial1 (1)
Voor ons is de kwaliteitsgarantie van de behandelingen het belangrijkst, zodat u als klant 100% tevreden onze werkplaats verlaat. Wij zijn trots op Crystal Car Cleaning als we zien dat klanten terugkomen voor een vervolgbehandeling. Dit geeft ons voldoening en vertrouwen voor de toekomst.
Ons personeel volgt regelmatig cursussen en interne opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste materialen, behandelingen en methoden binnen de branche. Alleen op deze manier kan Crystal Car Cleaning de beste zorg voor uw voertuig garanderen.

 

Detail

Waxguard lakpantser
WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak. Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een ‘open’ karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest.
Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoogglans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelings producten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast. 
De voordelen van WaxGuard op een rijtje: 
– WaxGuard beschermt tegen alle weersinvloeden
– WaxGuard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling.
– Insecten krijgen minder kans zich op de lak te hechten.
– Zichtbaar hogere en diepere glans van de lak.
– Het wassen van de auto wordt makkelijker en kost minder tijd.
matrialwaxguird– Langdurige glans garantie.
18 maanden glans garantie!!! (bij het terugvallen van de glans in de garantie periode doen wij de behandeling KOSTENLOOS over!!)

Geef uw auto/motor de behandeling die het verdient!

Klik hier en wij nemen contact met u op
Missie:
Wij helpen u in het onderhouden van uw auto op een professionele manier. Uw auto blijft in nieuwstaat door onze technieken.
Gecertificeerd detailer:
Door training en jarenlange ervaring in Nederland, kunnen wij u verzekeren van professionele en excellente service.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag op afspraak
neem dan gerust contact met ons op.
Contact:
Betuwehaven 1B,
3433 PV Nieuwegein
Telefoon: 030-2766183
E-mail: info@crystalcarcleaning.nl