Skip to content

Camper Reinigen

Uiteraard laat het gebruik van uw camper zijn sporen achter. Zowel het interieur als het exterieur van je geliefde kampeerauto zijn zo nu en dan aan een flinke schoonmaakbeurt toe.
REINIGEN VAN HET EXTERIEUR
Het spreekt voor zich dat de buitenzijde van de camper onderweg het nodige te lijden heeft. De zoute aanslag van een tocht langs de Normandische kust, de sporen van een verblijf onder bomen, zure regen, inwerking van zonlicht (UV-stralen), pekel, stof, zand, alle dragen zij bij aan de vervuiling en veroudering van de laklaag en op de kunststof delen van je dierbare camper. Wordt hier niets aan gedaan, dan zal de laklaag zijn beschermende werking verliezen en kan corrosie toeslaan. Om dit te voorkomen dient de kampeerauto regelmatig goed te worden gereinigd en te worden voorzien van een beschermende laag.
 

 

REINEGEN VAN HET INTERIEUR
Ook het interieur heeft onderweg het nodige te lijden, moddervoeten, vliegen, broodkruimels, er valt genoeg te poetsen dus. Niet alleen de kussens en kastjes, maar ook de keuken en natte cel kunnen dus een beste schoonmaakbeurt gebruiken.

Geef uw auto/motor de behandeling die het verdient!

Klik hier en wij nemen contact met u op
Missie:
Wij helpen u in het onderhouden van uw auto op een professionele manier. Uw auto blijft in nieuwstaat door onze technieken.
Gecertificeerd detailer:
Door training en jarenlange ervaring in Nederland, kunnen wij u verzekeren van professionele en excellente service.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdagavond & Zaterdag op afspraak
neem dan gerust contact met ons op.
Contact:
Betuwehaven 1B,
3433 PV Nieuwegein
Telefoon: 030-2766183
E-mail: info@crystalcarcleaning.nl