Skip to content

Motor Reinigen

 

Specialist in Motorreiniging
Wilt u de motor van uw auto laten reinigen? Crystal car cleaning heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van motors van auto’s en bedrijfsvoertuigen. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hun motor bij ons laten reinigen. Door uw motor goed te onderhouden, geniet u langer van uw auto. 
Onderhoud is behoud
Door regelmatig uw motor te reinigen zorgt u ervoor dat uw voertuig langer in goede staat verkeert. Uw auto behoudt bovendien langer zijn waarde. Behalve het reinigen van de motor kunt u ook bij ons terecht voor lucht en airco reiniging van uw voertuig. Uw auto blijft in perfecte staat door regelmatig professioneel onderhoud.
Velgen reinigen:
Specialist Velgen reiniging
Wilt u de velgen van uw auto laten reinigen? Crystal car cleaning is de specialist in het vakkundig reinigen van velgen aan personen auto’s en lichte bedrijfsvoertuigen. Wij wassen uw auto en uw velgen grondig met de hand.
Regelmatig velgen schoonmaken
Door regelmatig uw velgen schoon te maken voorkomt u roestvorming, na verloop van tijd gaan deze er weer als nieuw uitzien. Als onderdeel van een buiten reiniging van uw auto, zorgen wij direct voor het reinigen van de velgen. Grondig en regelmatig reinigen van uw auto bij Crystal car cleaning laat u langer genieten van uw voertuig.
wilt uw meer weten?
Missie:
Wij helpen u in het onderhouden van uw auto op een professionele manier. Uw auto blijft in nieuwstaat door onze technieken.
Gecertificeerd detailer:
Door training en jarenlange ervaring in Nederland, kunnen wij u verzekeren van professionele en excellente service.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdagavond & Zaterdag op afspraak
neem dan gerust contact met ons op.
Contact:
Betuwehaven 1B,
3433 PV Nieuwegein
Telefoon: 030-2766183
E-mail: info@crystalcarcleaning.nl