Skip to content

Exterieur Reinigen

 

Hoe vaak bent u al door de krasstraat gewest?
Zout , vogelpop of ander agressieve vuil dat uw lak aantast?
Crystal Car Cleaning reinigt, herstelt en beschermt uw lak.
Uw auto glimt weer als nieuw.
 
Wilt u een glanzend gepoetste auto?

EEN GLIMMENDE AUTO


Wat bieden wij?

Wij bieden compleet onderhoud van het exterieur van uw auto. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van detailing, kunnen wij de lak van uw auto optimaal verzorgen.

Wat is uw voordeel?

De lak van uw auto herstellen wij naar nieuwstaat. Vervolgens beschermen wij uw lak voor verdere aantastingen door middel van een aantal coatings.
Uw auto wordt hierdoor mooier, verliest minder snel zijn waarde en een glimmende auto is een genot voor het oog.

Welke technieken gebruiken wij?

Wij gebruiken professionele auto detail apparatuur om uw auto schoon te maken. Met stoom reinigen wij uw auto van het meeste vuil, hierna wassen wij de auto met een droge was methode. Dit doen wij met een speciaal hiervoor ontwikkelde cleanser. Deze cleanser maakt het vuil los van uw lak, waarna microvezeldoeken dit laatste vuil absorberen.

Velgen behandeling en rubber dressing!

Remstof op uw velgen moet regelmatig verwijderd worden, anders tast dit uw velg aan. Wij verwijderen alle remstof met behulp van speciale matirialen, in combinatie met een effectieve velgenreiniger. Vervolgens beschermen wij uw velgen, zodat remstof in de toekomst niet meer aan uw velgen hecht.
Banden en raamrubbers behandelen wij met een rubber dressing. Deze dressing herstelt de natuurlijke zwarte kleur van het rubber en beschermt tegen schadelijke UV-straling, die barstjes en verkleuringen in het rubber veroorzaakt. Bovendien helpt dit het veelvoorkomende probleem van uitdroging van rubber, te voorkomen.

Klei- en polijstbehandeling van uw lak

Met speciale detail klei verwijderen wij allereerst minuscule verontreinigingen in uw lak, die ervoor kunnen zorgen dat bij de polijstbehandeling hologrammen ontstaan. Dit komt doordat deze verontreinigen aan het polijst pad hechten en het daardoor in een soort schuurpapier veranderen. Hierna kan het polijsten beginnen. Polijsten is het glad maken van de lak op Nano niveau. Hierdoor verdwijnen dus ook kleine krassen en imperfecties in de lak. Het resultaat is oogverblindend.

Beschermende en vuilafstotende coatings

Na de stoom- en droge was behandeling brengen wij verschillende coatings aan op de verschillende delen van het exterieur. Deze coatings zorgen ervoor dat de auto zijn oorspronkelijke glans terugkrijgt. Bijkomend voordeel is de vuil- en waterafstotende werking, hierdoor wordt het veel gemakkelijker om vuil wat daarna op uw auto komt, te verwijderen.

Geef uw auto/motor de behandeling die het verdient!

Klik hier en wij nemen contact met u op
Missie:
Wij helpen u in het onderhouden van uw auto op een professionele manier. Uw auto blijft in nieuwstaat door onze technieken.
Gecertificeerd detailer:
Door training en jarenlange ervaring in Nederland, kunnen wij u verzekeren van professionele en excellente service.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag op afspraak
neem dan gerust contact met ons op.
Contact:
Betuwehaven 1B,
3433 PV Nieuwegein
Telefoon: 030-2766183
E-mail: info@crystalcarcleaning.nl